Snart kan du kolla upp valpköpares domar på internet

Nu kan det bli lättare att ta reda på bakgrunden till en valpköpare, genom att alla personer som blivit dömda för något brott skall få sina domar publicerade på internet. Domarna kan sedan laddas hem i sin helhet mot en kostnad.

En ny internettjänst skall göra det möjligt för privatpersoner att kolla upp vem som helst som blivit dömd för något brott. Redan nu stormar det runt affärsidén men skaparna tror att det finns en stor efterfrågan på tjänsten.

I USA har brottslingar blivit dödade på grund av att de blivit officiellt uthängda för olika brott, frågan återstår med vad som kommer ske i Sverige?!

Grannens domar kan läsas på nätetDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.