Valpspekulant stal familjens hundvalp från hemmet

En familj i Lindeborg annonserade sin chihuahua kull på Blocket, de trodde att de hittat en seriös valpköpare men bjöd i stället in en simpel tjuv till sitt hem.

En ung flicka svarade på annonsen, hon skulle komma och titta på valpen men enligt henne fick hon problem med bilen så hennes pojkvän dök upp på fredagseftermiddagen. Han var artig och tog i hand, hade ögonkontakt med säljaren och säljaren uppfattade inget misstänkt med mannen.

Han ville dock visa valpen för sin sjuka dotter som han sa att satt ute i bilen, han tog upp valpen och medan säljaren hämtade sin jacka försvann mannen springandes med valpen ut genom familjens bakdörr. Då säljaren kom ut var bilen och mannen med hundvalpen redan försvunna.

Lade ut Peppar på Blocket – bestulnaDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.