TV4s program Djurinspektörerna brast i respekt

TV4 brast i respekt för privatlivet då de filmade Djurinspektörerna, TV programmet har fått mycket uppmärksamhet bla på facebook efter ett av avsnitten som visade en kennel där ägarna kritiserades för sin djurhållning.

Nu har Granskningsnämnden för radio och TV kommit fram till att TV4 brast i respekt för privatlivet då ägarna till kenneln inte förstått att de givit sin medverkan till att medverka i TV programmet. Vanligtvis behövs inget sådant avtal men eftersom kennelägarna framställdes på ett så klandervärt sätt så ansåg nämnden att det gjorde intrång på privatlivet.

 

TV4 brast i respekt för privatlivetDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på TV4s program Djurinspektörerna brast i respekt

  1. Lasse skriver:

    ”Framställdes på ett så klandervärt sätt” – Svårt att inte göra det va? Klandras den som klandras bör!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.