Minst 3 hundar ihjälbitna på hundpensionat

Minst 3 hundar skall ha bitits ihjäl av andra inackorderade hundar under kort tid på ett hundpensionat i Kronobergs län, ägaren till pensionatet vill inte kommentera händelserna.

En familj som skulle hämta ut sina två hundar efter semester fick en chock då de kom till pensionatet och fick veta att deras älskade hund Maximus legat död i pensionatets frysbox i två veckor. Familjen hade inte blivit kontaktad då hunden två veckor tidigare bitits ihjäl av en annan hund som var inackorderad på pensionatet.

En vecka senare bets en annan hund ihjäl under sin vistelse på pensionatet, och innan midsommar skall minst en hund till bitits ihjäl på samma pensionat. Ägaren till pensionatet vill inte kommentera händelserna utan hänvisar till att det är känslosamt för alla inblandade. En annan hund har blivit tjuvparad på pensionatet och fått genomgå abortspruta under sommaren. 

Vårt råd är att ha referenser på både hundpensionat och hunddagis innan Ni lämnar in Era älsklingar!

Flera hundar ihjälbitna på hundpensionat

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

5 svar på Minst 3 hundar ihjälbitna på hundpensionat

 1. ann-christin ekstrand skriver:

  bor I småland har en mops måste utnyttja hundpensionat om jag behöver till sjukhus tex.
  har behov att veta var ? och vem som detta har förekommit hos skall vi hundågare ha nytta av infon så måste vi veta detta.
  hundägare med ansvar.

 2. sarah skriver:

  och detta pensionat får fortsätta TA EMOT HUNDAR???!!!!

 3. A-C Willgott skriver:

  Länsstyrelsen i Kronoberg har bekräftat att det rör sig om det här hundpensionatet.
  http://www.alvestahundpensionat.se/index.html

 4. Elin skriver:

  verkar ju hudlöst att inte meddela ägaren innan dom skulle komma och hämta sin hund, att den var död!. ska jag skaffa hund och måste lämna bort den vid utlandsresa en period inte tusan väljer jag ett ställe med dåliga referenser! Hellre låter jag anhöriga passa hunden än att lämna till ett pensionat med dåliga vitsord!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.