Polisen i Växjö säljer omhändertagna hundar för 3 – 8 000 kronor

Polisen i Växjö säljer hundar på sin facebooksida.De gör ett sista försök att finna köpare till tre dvärgpincher hundar, en amstaff och en fransk bull dog. Hundarna har ett gemensamt och det är att de blivit omhändertagna av en eller annan orsak.

Alla hundar är renrasiga och har stamtavla och polisen försöker få ut så mycket pengar som möjligt på försäljningen. Om hundarna inte blir sålda inom kort så kommer de att avlivas vilket har orsakat mer eller mindre storm på fb då hundälskare anser att hundarna borde få komma till nya älskande hem oberoende köpesumma.

De hundar som polisen lyckats sälja tidigare har gått för ca 3 000 – 8 000 kronor styck och nu hoppas polisen kunna inbringa liknande summor för dessa fem hundar som finns kvar i väntan på nya hem eller avlivning!

Hundarna ingen vill kännas vid

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.