År 2015 börjar med My Dog – hundmässan Du inte får missa

sidhuvud_se_01

NU är det dags att anmäla sig för Årets första hundutställning My Dog i Göteborg. Har Du ingen hund så är My Dog på Svenska mässan platsen där Du har chansen att träffa hundratals hundraser med ägare och uppfödare.

Hundåret 2015 inleds som vanligt i Göteborg i början av januari med MyDOG!Två internationella utställningar där den ena också fått äran att bli Cruftskvalificerande. Det betyder att vinnande junior hane och tik med Excellent och bästa hane och bästa tik i raser som får deltaga på Crufts 2016 blir kvalificerade via MyDOG 2.

Här hittar du PM: PM MyDog 1 och 2Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.