Internationellt samarbete för hundhälsa

The International Partnership for Dogs (IPFD), och den nya webbplatsen Dogwellnet.com, representerar ett spännande steg i samarbetet och utbytet av information och resurser inom hundvärlden. Det gemensamma målet är att förbättra hälsan och öka välbefinnandet och välfärden hos alla hundar, skriver SKK.

The International Partnership for Dogs (IPFD) är en internationell satsning med fokus på hundar och hundars hälsa. Svenska Kennelklubben är bara en av många involverade, här finns också bland annat Finlands, Englands och Tysklands kennelklubbar, veterinärorganisationer, forskningsinstitutioner, företag och ideella organisationer.  Dogwellnet.comDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.