Ny veterinärklinik i Billdal

billda

Sedan 1 februari finns det en välutrustad klinik med duktiga erfarna medarbetare på plats i Billdal för att serva Göteborgsregionen.

Vi har köpt en vårdcentral byggd 2002. Kliniken har separata väntrum för hund och katt, 5 undersökningsrum, röntgen, ultraljud, bra lab, operationssal för mjukdelskirurgi, tandsal samt butik för vårdrelaterade produkter. Konceptet är detsamma som i Viskadalen (småskaligt och personligt, det som görs med djuren ska vara sunt, rimligt och för djurens bästa samt till rimliga priser). Telefon till Billdal 031- 32 00 560. Hemsideadress: www.billdalsdjurklinik.nu.

Vår avsikt är att vara ett bra alternativ till alla de kliniker och djursjukhus som tagits över av riskkapitalister de senaste åren. Uppköpta kliniker och djursjukhus har haft en våldsam stegring av sina priser de senaste åren. När det gäller diagnostik och åtgärd av sjuka djur ligger som regel 30-50 % under priserna på de uppköpta verksamheterna i Göteborgsregionen.

Henrik Hedberg (Viskadalens Djurklinik, Varbergs Djurklinik, Falkenbergs Djurklinik, Billdals Djurklinik)

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.