32-åring i drunkningsolycka – försökte rädda hund

Av någon anledning hamnade en hund i Klarälven i Karlstad, där det är väldigt strömt så här års, två män och en kvinna skall ha hoppat i för att rädda hunden. En av männen drogs ned och hittades livlös efter drygt 15 minuters sökande.

räddningstjänsten kom till platsen började de dragga efter den saknade mannen, som återfanns några meter från land. Mannens liv gick inte att rädda.

Bara för några år sedan skedde ett linkande fall i England där ett par promenerade på stranden med sin lösspringande hund, hunden började jaga fåglar och sprang ut i vattnet. Hundägaren hoppade i vattnet för att rädda sin hund men han räknade inte med det kalla strömmande vattnet, utan drunknade.

Alltid tragiskt då olyckor händer – Håll hunden kopplad för att förebygga liknande incidenter i framtiden!

 04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.