Hjälp Buster att åka på semester – skänk pengar till Hundstallet

BUSTER

Alla hundar vill ha semester och nu är det dags för Agrias maskothund Buster att resa land och rike runt och samla semesterbilder. För varje uppladdad bild skänker Agria 50 kronor till Hundstallet. Syftet med kampanjen är att fokusera på att det ska vara enkelt, härligt och tryggt att ha en hund – även i semestertider.

Vi vill uppmärksamma våra fyrbenta vänner genom att be semester- och midsommarfirare om hjälp att ta med Buster på semester. Han är inte så kräsen utan nöjer sig med en kortare tågresa till Flen eller en busstur på några mil, säger Magnus Berglin, marknadschef på affärsområdet smådjur på Agria Djurförsäkring.

Resan startar på torsdag kl. 10.00.

Torsdagen den 23 juni kl. 10.00 delas ett tjugotal Busterhundar ut till personer på språng på T-centralen i Stockholm. Därefter kan de dyka upp var som helst i landet eller utomlands. Eftersom Buster är ID-märkt, vaccinerad och har pass kan han självklart åka fritt inom EU.

– När resenären når sin slutdestination eller har tagit sin bild lämnar hen över Buster till någon annan som står på perrongen eller sitter på sätet bredvid. Och hans semesterresa fortsätter mot nya fina bilder, säger Magnus Berglin.

Tagga #busterpåsemester

Busters uppdrag är att samla semesterbilder på Instagram till förmån för utsatt hundar som tillfälligt är omhändertagna på Hundstallet. För varje bild som taggas på #busterpåsemester bidrar Agria Djurförsäkring med 50 kronor till förmån för utsatta hundar på Hundstallet.

– Vi vet att många hundar får följa med på semestern, men de allra flesta stannar hemma hos en hundvakt. Det ska vara enkelt, kul och tryggt att ha hund oavsett om den stannar hemma eller följer med, säger Magnus Berglin.

Gör så här:

1. Ta med Buster till en ny, fin plats

2. Ta en semesterbild på honom. Märk bilden med #busterpåsemester och ladda

upp på Instagram. Har du inte Instagram mejla bilden till webbredaktionen@agria.se

3. Buster gillar inte att vara ensam. Lämna honom vidare till någon annan resenär, så han får fortsätta sin semesterresa.

Kampanjen avslutas senast den 31 juli eller så snart Buster och hans medhjälpare har samlat ihop 25 000 kronor.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS – SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

DOG NEWS – SVERIGES BÄSTA HUNDBLOGG

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.