Väska med dränkt hund flöt iland

Vid Lammholmen utanför Marstrand hade en väska flutit i land, väskan innehöll en liten död hund.

Upphittaren fick en chock då han öppnade väskan och till sin förskräckelse fick se en död hund. Hunden bar ett halsband med en id-kapsel, vars ena ände var bortskruvad för att man inte skulle kunna identifiera hunden.

Sjöpolisen kallades till platsen och nu skall en eventuell identifiering göras om hunden bär på ett chip så finns en möjlighet att spåra ägaren. Om detta ses som ett brott så kan det klassas som skadegörelse, då lagen på denna punkt är förlegad. Tidigare var hundar inte lika känslomässigt värdefulla då lagen kom till.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5ebDOG NEWS Sveriges största hundblogg

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.