TÄVLING – Vinn årets hunddeckare KOD 513

kod5

Nu är den här, bok nummer två om Flingan och hur hon tillsammans med sin hund löser mysterium. Boken riktar sig till de yngre läsarna men vi tyckte första boken Vargskräck var så bra skriven så vi sträckläste den själv. 

Nu har 3 stycken läsare möjligheten att vinna var sin bok KOD 513 genom att besvara två lätta frågor nedan och sända svaren tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 10 september 2016, märk svaret KOD 513

  1. Vem har skrivit boken KOD 513 ?

  2. Varför vill just du vinna en bok?

 

Elvaåriga Flingan Fjällström och hennes bror Theo dras oväntat in i en härva av mörka hemligheter och dramatiska händelser. Tillsammans med pudeln Buffy, varghunden Aztor och de andra hundarna i flocken gör de allt för att avslöja sanningen. Innan det är för sent.

När collien Heros husse försvinner spårlöst hopar sig frågorna snabbt. Är det någon som håller honom fången? Vad är det som pågår i de mörka grottgångarna ute på Björkö? Vilka är de hotfulla männen i svarta huvor? Och vad betyder Kod 513?

Kod 513 är den andra delen om Flingan & flocken. En hunddeckare för tjejer och killar som älskar mysterier och fartfyllda äventyr. Och hundar förstås!

Enligt författaren Jeanette Bergenstav saknas det spännande hundböcker för barn. Det finns hyllmeter med hästböcker men ett fåtal för hundälskare. Därför ville Jeanette skriva en spännande bok med många äventyr och ett högt tempo med hundar i fokus.

En hund är den bästa vän man kan tänka sig och den bryr sig inte ett dugg om vad man har för kläder, om man är ful eller snygg, smal eller tjock, ljus eller mörk, snabb eller långsam. En hund ger kravlös kärlek och älskar en för den man är. En hund ställer upp för dig i vått och torrt.

Jeanette Bergenstav har försörjt sig som frilansjournalist i över 25 år. Hon har skrivit alltifrån kriminal- och resereportage till hälsoartiklar och personporträtt. Under många år har reportage om hundar varit ett specialområde. Hon är förmodligen en av de journalister i Sverige som skrivit flest artiklar om vardagshunden och hundens relation till, och stora betydelse för, sin ägare.

”Detta är en riktig bladvändare för den som gillar spännande böcker. Det är svårt att sluta läsa när man väl har börjat. Är man dessutom hundälskare är den här serien ett måste. Ett plus för språket som flyter på väldigt bra och känns autentiskt. Jag gillar också det tydliga ställningstagandet för djuren […] Boken består av dryga 250 sidor utan illustrationer, men den känns ändå lättläst eftersom den har ganska stor text, en hel del luft på sidorna samt korta kapitel.” Carola Forslund, BTJ

kod513

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på TÄVLING – Vinn årets hunddeckare KOD 513

  1. dognewss skriver:

    GRATTIS till Frida Raupach i Skövde, Björn Hellqvist i Hammarö och Carola Norgren i Köping som i vår tävling alla vann var sin bok av Kod 513

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.