Förbättra hälsan tillsammans, ta med hunden till träningen!

jannike

Träningsformen kommer från USA och kallas Dogfitness, nu har den nått Sverige, och Göteborg! Varje söndag kl 10.30 samlas ett gäng hundar med sina ägare i närheten av Plikta i Slottskogen. Instruktör och initiativtagare är Jannike Fast, legitimerad sjuksköterska och lic. gruppträningsinstruktör.

Hur skulle ni beskriva ett typiskt träningstillfälle?
Vårt koncept innebär funktionell outdoorträning i grupp, där deltagaren tar med sig sin hund. Fokus ligger på dig som hundägare men hunden deltar aktivt, både genom fysiska övningar som i grundläggande lydnad. All träning sker med kopplade hundar.

jannike2

Varför skall kunden välja er?

Bli en av de första i Sverige att testa en ny träningsform! Det finns olika sätt att förändra livsstil hos människa och hund, men betydande gemensamma faktorer är fysisk aktivitet, kosthållning och social trygghet. Vi erbjuder därför ett koncept där både du och din hund får oändligt med vinster. Bli gladare genom ökad frisättning av ”lyckohormoner”, prestera bättre i vardagen, bli starkare och få friskare hjärtan! Att träna med sin hund stärker relationen mellan hund och ägare. Vårt mål är att erbjuda attraktiva lösningar till göteborgare för att öka deras nivå av fysisk aktivitet i vardagen. Att kombinera nytta med nöje är populärt, så varför inte utnyttja ett vinnande koncept?

jannike3

Vilka är er kundgrupp?
Vi vänder oss till ALLA hundägare, som vill göra något tillsammans med sin bästa vän som aldrig tackar nej till ett träningstillfälle! Slipp ursäkter, och anmäl dig tillsammans med din hund som glatt följer med dig på din väg mot ett sundare och lättare liv!

För mer information, besök MittPrio Friskvårds hemsida här eller Facebook här. Anmäl dig före Lucia och få 100kr i rabatt!

jannike4

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.