Vet-online – Lage Bellström – din veterinär på internet

lage

Vet-online är en tjänst som startades i april 2016, där du som djurägare direkt ska komma i kontakt med veterinär Lage Bellström som har specialistkompetens i Hundens och Kattens sjukdomar.

Du ska inte längre behöva vänta i telefonkö för att få komma i kontakt med veterinär. Jag tar emot din frågeställning, dig och ditt djur direkt. Du kan enkelt och kortfattat anmäla vad din fråga gäller så tar jag därefter kontakt med er. Här hittar du Vet-Online

Vad är Vet-online?

 • Hund- och kattspecialist sedan 1994
 • Bedömer om du måste besöka djursjukhus akut
 • Kontinuerlig bevakning av inkommande ärenden
 • Fast kostnad och svar inom 24h
 • Obegränsat antal kontakter i pågående ärende

 

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Vet-online – Lage Bellström – din veterinär på internet

 1. Monica Aronson skriver:

  Hej
  mitt namn är Monica Aronson och för flera år sedan (2007-06-14 för kastrering) var jag hos dig med min hund Rex.
  Rex har en hel del problem sedan flera år men har fått bra hjälp både på Strömsholm av Sofie Ödling och i Tumbo av Bina Vesa.
  Rex är född 20060917.
  Idag är han pigg för åldern, har sina problem se bifogad journalutskrift samt knölar som vi då en var stor sugit ut (men har kommit tillbaka) men efter provtagningar inte varit elakartade. Rex är ofta lite stel i lederna när han skall resa sig men haltar inte och går bra med när vi är ute och går med hästarna. Han får Fortekor vet. 2,5mg 2 tabl varje morgon och Ursofalk 50 mg/ml 2 ml 2 gånger per dag.
  För några veckor sedan började han äta sämre (annars god aptit), var lite hängig så jag ringde till BIna. För att vara helt ärlig så är jag av min natur lite dramatisk så min dotter som är uppväxt med djur (och mig) säger att ”var du som du kan vara när du är orolig så kan det ha uppfattats mycket värre än det är”. Tyvärr är det nog så det blev. Nu är han åter tillbaka till sitt gamla jag glad och pigg.
  Vi har alltid haft djur i familjen. Bina har föreslagit att vi skall ta bort Rex den 28 mars kl 10. Men vi tycker inte att det känns rätt. Han är inte superfrisk men är gammal och har rätt att vara så känner vi. Har ibland ev lite ont vid höfterna.
  Snälla skulle du kunna göra ett utlåtande. Vi vill absolut inte att han lider men det är det ingen får uppfattningen av att han gör.
  Eva-Britt Lundin min vän och granne gav mig ditt nr och adress hon tycker också att det verkar lite väl drastiskt.

  Med vänlig hälsning
  Monica Aronson
  070-55 130 34

  PS går ej att bifoga bilagor

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.