FÖRSTA CHARTER RESAN MED HUND, VILL DU FÖLJA MED?!

charter

FÖRSTA CHARTER RESAN MED HUND, VILL DU FÖLJA MED?!

Kära hundägare du har nu chansen att vara en av de få lyckligt lottade att flyga, för allra första gången i världen, på en charter resa med din hund, och samtidigt hjälpa till att förbättra för dig själv och andra hundägare.

Vi arbetar på att få gjort en väldigt rolig charter resa (bl.a. får vi besök av kända djurkommunikatören Mia Mattsson-Mercer) från Stockholm till Mallorca den 12 mars med tillbaka resa den 18 och uppsamling på hotell i Sthlm den 11 mars 2017, samtidigt är idén att påverka flygbolagen att börja tänka om och erbjuda hundarna bättre resevillkor inom en snar framtid.

Det exklusiva planet har bara 148 stolar, varav en del naturligtvis kommer gå till dom 30 hundar som fått tillstånd att komma med (max 30 kg), så vänta inte med att sätta upp dig på en intresseanmälan, för när planet är fullbokat (så skickas reseerbjudandet ut och du får chansen att tacka ja eller nej till att följa med) så kör vi!

Jag, Christina Kastin, som har satt igång den här pionjär resan, kommer att vara i Göteborg den 5–8 januari på MY DOG mässan på Agria Djurförsäkrings monter (B05:26), där jag kommer jag att informera mera om resan och ta emot intresseanmälningar.

Intresseanmälan kan också göras på följande länk: http://www.guide4dogs.com/travels

Jag ser fram emot att vi ses på Svenska Mässan -med allas stöd kommer det här bli en unik och rolig resa så häng med!J

Varma Hälsningar från Mallorca

Christina Kastin

Harmony Travels-G4D http://www.guide4dogs.com

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.