Bohusläns smådjursklinik transporterar kunder med taxi genom översvämningen

hundtaxi

Det är inte ovanligt med översvämningar på Bastiongatan i Uddevalla, det har Bohusläns smådjursklinik fått erfara flera gånger, och nu transporterar de sina kunder med en taxibil som klarar att gå igenom vattenmassorna.

Förra veckan stod vattnet högt upp på gatan och personalen som enbart ville hjälpa sina kunder att komma till kliniken hittade på en egen lösning. De byggde en egen fördämning och la ut pallar på gatan för att kunderna skulle kunna kliva på torr asfalt. Men när kommunen fick syn på det hemmasnickrade brädstoppet fick de höra att de inte fick ha den där och fördämningen togs bort, skriver Bohuslänningen.

På kliniken är man bedrövade och tycker att kommunen motarbetar dem. Den enda lösning som kliniken nu använder sig av, för att ta sina genom vattenmassorna är en specialbil, en taxi där de kör sina kunder fram och tillbaka till kliniken genom vattnet.

Vi får hoppas att solen snart tittar fram så att kliniken blir tillgänglig för alla som behöver veterinärvård.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.