Bluffades på valpar av sol-och-vårare

Mannen lade ut annonser på olika sajter på internet, han sa sig sälja hundvalpar bland annat Boston terrier, i själva verket ägde han inga hundar utan han var en efterlyst storbedragare på rymmen.

Mannen är mycket skicklig på att manipulera andra människor, han lyckas göra ett gott intryck och man får snabbt en känsla av att mannen är mycket pålitlig och han kan konsten att göra ett extremt gott intryck på andra personer. Mannen lurade till sig hundratusentals kronor, en del lurades på annonser om hundvalpar, andra på leasingbilar, aktier och på depositionspengar för lägenhet och inventarier. Han ska ha fått hundköpare från hela landet att föra över pengar till honom, övertygade om att han hade en valp att sälja.

Mannen träffade sina offer på olika internetsajter.

Den 23-åriga mannen ställs inför rätta i Borås, där den stora rättegången beräknas pågå i fyra dagar. Han har åtalats för en massa bedrägerier och vissa påminner om klassiskt sol- och vårande, skriver BT.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.