Hundägare gick genom isen då han skulle rädda sin hund

Det hade kunnat sluta riktigt illa för denna hjälte då han skulle rädda sin hund som gått genom isen. Allmänheten hade varnats om svaga isar, veckan innan höll ett barn på att drunkna i samma område. 

Paret var på promenad med sin hund som plötsligt gav sig ut på den svaga isen, hunden hade inte en chans att ta sig upp själv. Husse tvekade inte en sekund, han sprang ut på isen och precis då han skulle dra upp hunden föll han själv igenom isen och en stund såg det ut som om mannen själv skulle drunkna.

Mannen hyllas nu världen över för sin räddningsinsats som höll på att kosta honom livet.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.