Boss öga trillade ur – hundägare stämmer kennel

En hundägare stämmer ett hunddagis på 36 000 kronor efter att hennes tibetanska spaniel blivit av med ena ögat.

Ägaren till hunddagiset ringde och undrade om jag var på väg dit, för Boss hade råkat ut för en skada. När jag anländer till platsen möts jag av en hund vars ena öga hade trillat ut och hängde utanför ögonhålan. Vid åkte direkt till en veterinär men tyvärr gick ögat inte att rädda, säger hundägaren till Smp.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Boss öga trillade ur – hundägare stämmer kennel

  1. 77711n skriver:

    Det är väl en generell riskfaktor med de här raserna – en av flera defekter som finns i våra raser och som man skulle önska att SKK och SBK som har avelsansvar och menar sig också ta ett sådant ansvar borde ta ett mer seriöst och reellt ansvar för. Båda klubbarna är mest på var sitt håll intresserade av att tjäna pengar på medlemmarnas hundar genom tävlingar och har en stor administration som envar kan undra över vad de jobbar med under dagarna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.