TÄVLING – Vinn boken Hur tänker din hund?

Delta i vår tävling där 3 personer vinner var sin bok, Hur tänker din hund, av författare Bo Söderström.

Det finns enormt mycket forskning på hundar, varje dag runt om i världen publiceras en ny forskningsrapport om hundar. I boken Hur tänker din hund hittar du otroligt mycket information och sammanställda forskningsresultat om hundar.

I dag på Nyhetsmorgon på TV4 presenterades Bo Söderströms nya bok, Hur tänker din hund. Nu har tre personer chansen att vinna var sitt exemplar, boken kommer att sändas med posten direkt från vår sponsor Bonnier Förlagen, hem till de lyckliga vinnarna efter tävlingstidens slut.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sända svaren tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 9 juni 2017.

  1. Vilka yrken har författaren Bo Söderström förutom författare?
  2. Vad kan man läsa om i boken Hur tänker din hund?

Vi önskar Er lycka till i tävlingen – nedan i texten och på länken här kan ni läsa mer om boken Hur tänker din hund.

Lär dig allt om din hund – och lite till

Blir hundar mer negativa mot människor som inte beter sig schyst mot matte eller husse? Hur mycket av vargens och hundens beteenden är medfödda och hur mycket är ett resultat av uppväxtmiljön? Finns det hundar som är högertassade eller vänstertassade? Hur gör jag för att ensamträna min hund? Och stämmer det verkligen att en mops har sämre luktsinne än en schäfer?

I Hur tänker din hund får du svar på dessa frågor och många därtill. Forskningen om hundens beteende har formligen exploderat under 2000-talet, och ny kunskap tillkommer varje dag.

Forskaren, biologen och författaren Bo Söderström har järnkoll på forskningsläget, och här presenterar han de mest intressanta forskningsresultaten på ett lättbegripligt sätt. Läs om samspelet mellan människa och hund, lär dig att förstå hundens signaler, fördjupa dig i den viktiga första valptiden och ta del av fascinerande fakta om människans bästa vän.

Bo Söderström, född 1967, är docent i biologi och arbetar som chefredaktör på Kungliga Vetenskapsakademien i Stockholm. Han har varit fascinerad av djur sedan tidig ålder och har tre egna katter, två burmor och en blandraskatt. Han har tidigare gett ut den omistliga Svenska fjärilar – en fälthandbok (2006) och Hur tänker din katt? (2016). I Hur tänker din hund? (juni 2017) står människans bästa vän i fokus och här presenterar han de senaste årens mest intressanta forskningsresultat om hunden på ett lättbegripligt sätt.

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.