Hunden Bamse försvann under SAS flygning

Hunden Bamse försvann under SAS flygning mellan Spanien och Norge, på Gardermoen var hunden borta, på bagagebandet kom en tom hundbur.

Först fick ägarna veta att hunden var borta, efter 3,5 timmer kom en tom hundbur på bagagebandet! Den här hunden försvann i det lilla tidsfönstret när bagagehanterarna vände ryggen till för att hämta en vagn, säger Tonje Sund, presskontakt på SAS, till VG.

Det tog flera timmar innan ägaren fick lov att börja leta efter hunden på området.

Polisen vid Gardermoen bekräftar för VG att hunden observerats utanför staketen på flygplatsen, och att ingen aktion från polisens sida pågår i nuläget. Tonje Sund säger att SAS kommer att kontakta hundens ägare. Jakten på Bamse – med värmesökande kameror – fortsätter under lördagen, skriver AB.

Lördag kväll klockan 22.22 var hunden Bamse fortfarande försvunnen. Inga nya observationer på Bamse har inkommit efter klockan 15.11 på lördag den 29 juli. Både SAS-anställda och Airport patrol har i natt varit ute och letat efter hunden. Även frivilliga och ägaren har letat. Man fortsatte under natten att leta med värmekamera men Bamse har inte återfunnits.

30 juli klockan 12.40 meddelar VG att facebook gruppen Med hjerte for hunder på rømmen nu hjälper till med att leta efter hunden Bamse. Ägaren ger inte upp hoppet om att finna sin hund.

(samtidigt går det rykten om att hunden aldrig lastades ombord på flyget)

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.