Låt inte allergi bli ett hinder för jul- och nyårsfirandet!

Allergi kan vara ett stort problem, speciellt under julen när alla gärna vill vara tillsammans. Om man är drabbad av allergi kan det därför vara svårt att umgås med släktingars fyrbenta vänner. Ofta tvingas man helt avstå från att vistas i miljöer där det finns pälsdjur på grund av sin allergi.

Ni som redan känner till Allergenius vet att det finns en lösning på problemet.

Genom att regelbundet bada sin hund (eller katt) i vårt schampo blir hundens päls ren, mjuk och mindre allergen. Även hundens hudbarriär byggs upp och stärks av schampots hudvårdande egenskaper. Badet blir med ens en högst medveten handling och man gör både sin hund, och sina allergiska medmänniskor en tjänst. Den här regelbundna hundvården innebär också att personer som vanligtvis upplever svårigheter på grund av allergi nu kan umgås mycket lättare med pälsdjur.

Det bästa är att man, som djurägare, inte längre alltid måste välja mellan sina djur eller allergiska vänner över jul.

Våra produkter är skapade med omsorg och kärlek. Bakom varumärket finns ett forskarteam som varje dag kämpar hårt för att människor med pälsdjursallergi ska få det lättare i samhället, och för att alla som vill ska få ta del av den glädje ett djur kan skänka. Vissa allergiker har kunnat skaffa ett eget husdjur och en del har till och med kunnat sluta medicinera tack vare Allergenius. En enorm lycka för den som alltid önskat sig en hund eller katt, men varit begränsad på grund av sin åkomma.

Vi hoppas att våra produkter ska komma till glädje under julen och att fler ska kunna fira högtiden ihop med hjälp av dem. Allergier ska inte längre behöva stå i vägen för gemenskap och roliga aktiviteter.

God jul och gott nytt år, önskar teamet bakom Allergenius!

Allergenius® Specialprodukter är framtagna för att fler ska må bättre och kunna ha roligare tillsammans med sitt husdjur – trots allergi. Vi vill gärna veta vad du tycker om våra produkter, hör av dig och berätta! Och kom ihåg att när du handlar Allergenius produkter, bidrar du samtidigt till att forskningen om pälsdjursallergi går framåt.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundblogg 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.