Tävling – Vinn lyxigt Mr Paw hundschampo

Wibe-MrPaw-1.jpeg

Nyhet – australienska Mr Paw från vår samarbetspartner Bali the Dog! Ett härligt vårdande organiskt hundschampo för alla hundar. Ett milt naturligt hundschampo med naturliga oljor, pepparmynta, kamomill och vallört. Detta 100 % djurvänliga hundschampo, helt vegan utan parabener, sulfater, doft- och färgämnen, lugnar och djuprengör din hunds päls och lämnar den mjuk och glänsande fin.

Vinn denna snygga trendiga pumpflaska som räcker till över 20 tvättar!

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sända ditt svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 22 december 2017.

  1. Från vilket land kommer Mr Paw hundshampoo?

  2. Varför vill just du vinna?

 

Bali the Dog är ett nytt livsstils varumärke och webbutik för alla hundar och deras glada ägare. Kolla in www.balithedog.com för mera information och köp hundschampot här

MRP-D09-006-00-4

Ingredienser: renat vatten, organisk aloe vera juice, växtbaserade ämnen, guarkärnmjöl, mandel och vanilj extrakt, pepparmyntsolja, limeolja, grapefruktolja, citronsyra, organisk kamomillolja, organisk macadamia olja, organisk argan olja, vitamin E, organiskt amomill extrakt, kardborre extrakt, organiskt citronbalsam extrakt, vallörts extrakt, havre extrakt. 

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.