Hundägare lämnade 80-åring liggandes avsvimmad efter hundattack – DELA – DELA

80-åring var ute och gick med hunden när en annan hund bet henne i armen så illa att hon svimmade av. Hennes arm var helt sönder, det hängde kött från den. Då lämnade den andra hundägaren platsen – nu efterlyser barnbarnet hundägaren på nätet.

Nu efterlyser Emelie Theodoridou hundägaren på Facebook. Hon är upprörd över att hundägaren lämnade hennes mormor och kommentarsfältet är fyllt av oroliga föräldrar och hundägare som bor i området där händelsen ägde rum. Emelie Theodoridou önskar att hundägaren ska kliva fram och ta sitt ansvar.

– Jag måste få veta vem hundägaren är, så att min mormor kan få en ursäkt eller någonting. Sen måste hunden avlivas, man kan inte ha såna här hundar, säger hon, till lokaltidningen.

Emelie Theodoridou skriver på facebook:

Idag blev min mormor biten svårt i skogen vid krika av en hund. Det värsta är att tjejen som inte kunde hålla sin hund gick därifrån medan min mormor låg avsvimmad!

Den som vet någon tjej som brukar gå med sin aggressiva hund i skogen i bruket/krika får gärna pma mig så vi kan få tag i och identifiera henne och hennes hund!!

Detta hände i skogen typ under 21an bron. Kvinnan hade 2 hundar. En svart och en ljusbrun hund. Det var den svarta hunden som högg min mormor

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.