Bianca Ingrosso älskar sina hundar som barn

Foto:Skärmdump Bianca Ingrosso instagram

Folkkära Bianca Ingrosso säger i en ny intervju till tidningen Expressen att hon har mycket kärlek att ge och att hon älskar sina hundar som sina barn.

Jag har väldigt mycket kärlek att ge. Det handlar bara om att jag ska ha tiden att ge den till familj, vänner, i ett förhållande och hundarna, säger Bianca till Expressen.

”I går morse vaknade jag av att min hund kissade mig i ansiktet. Sammy är ett år och ligger vid mitt huvud varje natt. Jag tror att han drömde en mardröm. Hundarna är mina barn. De är gulliga. Sammy är lite korkad, medan Dino känns som en människa, väldigt förstående och lugn. Jag är inte så bra på att uppfostra dem. Sammy kissar och bajsar överallt. Har jag inte koppel kan de springa i väg. De lyssnar inte på kommando och kan gå till attack mot andra hundar. Innan Dino hade jag en hund som blev överkörd av en bil och dog. Efteråt klarade jag inte av att inte få höra ljudet från hundtassar”, säger Bianca till Expressen.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #bianca #biancaingrosso #sammy #dino #wahlgrensvärld #wahlgren

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.