Stort projekt om människors liv med hund – vill du vara med?

foto: pixabay

En forskargrupp på SLU vill ta reda på hur relationen mellan människa och hund ser ut. De efterlyser därför nu nyblivna hundägare som vill ställa upp och svara på frågor om livsstil, hälsa och beteende hos både hund och ägare.

Genom att samla information från valp till vuxen hund – miljö, familj, hälsa, beteende, relationer och erfarenheter – kan forskargruppen i Mitt liv med hund undersöka vilka aspekter som är viktiga och påverkar våra hundar och vårt hundägarskap.

För att denna typ av forskning ska bli framgångsrik behöver vi massor av hjälp från hundägare, som genom att regelbundet svara på ett antal enkäter ger oss en bild av livet tillsammans med hund. Huvudpersonerna i Mitt liv med hund är med andra ord du som hundägare och din hund – ert deltagande är ovärderligt för oss, skriver SLU på sin hemsida.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvärld #köpavalp

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.