Många hundar har fått nya hem under corona – lämnas ensamma då djurägaren har gått bort

foto: pixabay

Det finns många husdjur som blivit kvar efter att en husse eller matte gått bort. Fonus hjälper dem och andra husdjur som av olika anledningar behöver hitta ett nytt hem och en ny kärleksfull familj. Tillsammans med Djurskyddet och andra lokala djurföreningar kan man förebygga ensamhet hos både människor och djur.

Här på Fonus/djuränklingar ser du några av alla de husdjur som längtar efter en ny husse eller matte. Kanske kan du eller någon du känner ge ett nytt kärleksfullt hem? Hör i så fall av dig direkt till den aktuella djurföreningen eller dela husdjuret till någon annan du tror kan erbjuda ett kärleksfullt hem.

På Djurskyddet.se och Hundstallet.se kan du se fler husdjur som letar efter en ny familj.

Berätta vad som ska hända med ditt husdjur

I Vita Arkivet kan du berätta för dina anhöriga vad du vill ska hända med ditt husdjur när du inte längre finns. Vita Arkivet är kostnadsfritt och finns både digitalt och i pappersform. Självklart kan du uppdatera ditt Vita Arkiv när du vill. Till Vita Arkivet

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.