Ledsupport VET hjälpte vår hund vid senskada

Har du upptäckt Ledsupport VET och MultiFlex från Svenska Djurapoteket? Vi hörde om dem ifjol och har sedan dess framgångsrikt använt deras produkter.

Vi har sedan ett år tillbaka använt Ledsupport VET till vår hane, som skadade sig på ett parkettgolv vid lek för några år sedan. Efter flera års behandling med allt från veterinär, osteopat och canineopat och inget som hjälpte mot Codys senskada, fick vi tips om Ledsupport VET. Efter 2 månaders intag av Ledsupport kunde vi se att Cody gick rent i alla gångarter.

Vi blev så nöjda över resultatet att vi kollade upp flera av Svenska Djurapotekets produkter och upptäckte JuniorFlex och MultiFlex. Nu får alla våra valpar från 5 månaders ålder JuniorFlex och vid 12 månader byter vi till MultiFlex.

Svenska DjurApoteket Ledsupport VET är ett kompletteringsfoder för hundar. Bidrar till att bibehålla rörliga och flexibla leder. Ledsupport VET kan ges till hund vid vanliga ledproblem som osteochondros, artros, patellaluxation, diskbråck och L7/S1 syndrom.

DjurApoteket Ledsupport VET kan motverka stelhet och främja återhämtningen i samband med skador i rörelseapparaten, t. ex. korsbandsskada, senskador och olika frakturer. Kan även användas som tillskott i samband med rehabilitering efter operation.

I samarbete med Svenska Djurapoteket 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #svenskadjurapoteket

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.