Parning av hund spårade ur – kvinna knivhuggen

Foto: pixabay

En parning av en hund med en främmande hundägare slutade med mordförsök och fängelsedom, hanhundsägaren hade änglavakt och överlevde.

En hundägare som i december annonserade att hennes pudelhane stod till avelstjänst höll på att förlora livet vid träffen med kvinnan som kontaktade henne och ville para sin tik.

Vid första parningstillfället kom man överens om en summa på 5000 kronor för parningen, men då parning nummer två skulle genomföras uppstod meningsskiljaktigheter och tikägaren hotade hanhundsägaren till livet.

Plötsligt har tikägaren en kniv i handen och knivhugger hanhundsägaren upprepade gånger i magen. Som tur var så upptäckte en god vän till hanhundsägaren tumultet och kom hastigt till undsättning.

Tikhundsägaren kunde senare gripas och har dömts till 7 års fängelse för mordförsök och skall ersätta hanhundsägaren med 168 000 kronor, skriver AB.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #problemhund

Husdjur
Husdjur

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.