Polisen varnar alla hundägare – den som gör detta är inte frisk

Polisen går ut med en ny varning till alla djurägare, den som gör detta är ingen frisk person. Under de senaste åren har flera hundar skadats och fått söka veterinärvård i Malmö, nu går polisen ut med en ny varning efter att de har fått in tre nya anmälningar om försök att skada hundar där bröd och köttbullar ska ha preparerats med glas, häftstift eller småspik.

I en hundrastgård har flera hundar fått sina tassar uppskurna av vassa glasbitar, andra har svalt korv eller bullar med, glassplitter, spikar eller häftklamrar inuti. Sedan år 2020 har någon sjuk person försökt skada hundar i Malmö, polisen har fått ett 50-tal anmälningar från i princip alla delar av staden om upptäckta köttprodukter och bröd som har preparerats med glas, rakblad, spikar, häftstift eller andra vassa föremål.

Vid 08.30-tiden på tisdagen hittades brödbullar med glassplitter i Limhamn. Runt en timme senare kom två olika anmälningar om köttbullar på marken med häftstift eller småspik i vid Bobergsängen och Mariedalsvägen i Malmö, skriver SvD.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #blocket #smuggelhund #hundsäljare #köpahund

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.