EFTERLYSNING – Vad hände hunden Ängla? Är Ängla stulen?

EFTERLYSNING CHIHUAHUA HUNDEN ÄNGLA SOM FÖRSVANN FRÅN GÅNGHESTER I RYD BORÅS DEN 5 JANUARI 2023.

Vi önskar att så många som möjligt delar detta inlägg då ägaren till lilla Ängla misstänker att Ängla är stulen! Ängla behöver komma hem till sin ägare. Hittelön 50 000 SEK!

Vad hände egentligen när Ängla försvann?

2023… nytt år. Jag och Änglas matte hade pratat om att anmäla Ängla till en kurs, vi diskuterade vad vi skulle välja. Men det skulle nog bli en lydnadskurs. Framtiden, vi diskuterade den som någonting självklart. Ingen av oss anade att allt snart skulle ta en fruktansvärd vändning.

5 januari 2023. Det var ingen konstig dag alls, allt var precis som det brukade och det låg ett snötäcke över marken i Gånghester. I vanlig ordning hämtade jag Ängla vid Åhaga för att sedan åka ut och fixa i stallet. När vi kom till stallet gick jag och Ängla bara runt ena hagen. Vi skulle gå längre senare men Ängla var morgontrött så det kunde vänta tills vi fixat iordning lite i stallet.

Ängla bäddades ner i sin hundbädd som vanligt. Carporten är i direkt anslutning till stallet, jag behövde gå ut och fylla lite hösilage så jag hänger öglan till Änglas koppel på en krok till en metallhylla (prylkorg från hööks) som sitter på 2 skruvar. Det skulle inte ta lång tid, och Ängla sov i sin hundbädd likt hon gjort så många gånger tidigare. Snart var det ett årssedan jag började passa henne och lika länge har hon varit med i stallet. Jag stryker Ängla över huvudet några gånger när hon sover i hundbädden. Jag kunde aldrig ana att det skulle vara sista gången jag såg henne. Kanske sista gången för alltid.

Min ena ponny står i en box mittemot där Ängla är. Jag hör ett skrammel. Har några tag hösilage kvar att fylla. Det dröjer max 3 minuter, förmodligen kortare innan jag kliver in genom den ena öppningen mellan carporten och stallet. Det finns en till ingång till stallet, nära där Ängla låg nedbäddad.

När jag kommer in i stallet ser jag prylkorgen på golvet och hundbädden orörd. Ängla spårlöst försvunnen. Jag ger mig ut direkt och möter några som kommer gående från gården längre ifrån. Hon hade inte sett Ängla. Paniken stegrades i kroppen. Panikartat ringer jag mina föräldrar så dom kan hjälpa till att leta medan jag försöker få tag på Susanne som är på arbetet. Vi säger till dom vi möter att hålla utkik. Snart är större delen av Gånghester involverad i sökandet efter den sockersöta chihuauan Ängla.

Tårarna rinner medan jag återigen återupplever en fruktansvärd dag. Jag tvingas återuppleva den hela tiden. Kommer aldrig få någon ro i min själ förrän vi hittar Ängla. Eftersom Ängla försvann medan jag vaktade henne, men framförallt för att jag älskar Ängla så otroligt mycket. Att jag inte står på ägarbeviset förändrar inte min kärlek för Ängla.

Ängla har varit spårlöst försvunnen sedan den 5 januari. Men vi ger inte upp, snälla gör inte det du heller. Sprid och dela efterlysningslappen för vår Ängla. ❤️ För vi behöver svar, behöver få veta – vad fan hände den 5 januari 2023 i Gånghester? Texten med lov att dela från Hitta Ängla på facebook.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.