Veterinären avslöjar: Detta gör din hund några minuter innan den avlivas

Att säga adjö till ditt älskade husdjur är en svår sak. Det spelar ingen roll om djuret har levt ett långt och lyckligt liv.

Att ta sitt djur till veterinären för att få slut på dess lidande är mycket svårt för många.

Jag minns när vi var tvungna att avliva vår hund, det är något av det värsta jag någonsin gjort. Men jag var där för henne under hennes sista dagar.

Och jag försökte vara stark för henne. För hon skulle blivit orolig om jag inte var det.

Efteråt grät jag i många veckor, men jag visste att hon var på en bättre plats. En plats där hon inte längre hade ont.

Men tyvärr vill inte alla djurägare vara där intill slutet. De kan inte se djuret somna och låter veterinären ta hand om allt.

Nu har en veterinär som valt att vara anonym delat med sig av vad han tycker om detta. Och det är verkligen hjärtskärande.

Han skrev detta: Från en trött veterinär med ett brustet hjärta.”


”När du är ägare till ett djur kommer det – i nästan alla fall – att dö före dig. Så om du tar ditt djur till en veterinär för att avliva det humant, vill jag att du ska veta något.

Du har varit i centrum för dem HELA DERAS LIV!!!! De kanske bara har varit en liten del av din, men all FAMILJ de har är DU. Det är ett svårt beslut varje gång och det är svårt för oss människor att avliva våra husdjur. Men jag ber dig att INTE ÖVERGE DEM!

Låt dem inte dö i ett rum fullt av främlingar på en plats de inte gillar. Det du behöver veta som de flesta inte vet är att DE LETAR EFTER DIG NÄR DU LÄMNAR DEM!!!!

De söker bland alla ansikten i rummet efter en de älskar. De förstår inte varför du har gått ifrån dem när de är sjuka, rädda, gamla eller döende och de behöver tröst.

Var inte feg för att du tycker att det är jobbigt för DIG – tänk på hur de känner när du lämnar dem som mest utsatta och människor som jag lämnas för att göra vårt bästa för att trösta dem, göra dem mindre rädda och försöka förklara varför du kunde inte stanna.

Från en trött veterinär med ett brustet hjärta.”

Detta är enkel information som jag tror att vi alla kan dra nytta av. Om alla delade detta, är jag säker på att färre husdjur skulle dö ledsna och ensamma, desperat på jakt efter sin älskade ägare och bästa vän.

Dela artikeln med alla dina vänner på Facebook så att de förstår hur viktigt det är att finnas där för sina husdjur till slutet!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.