Kända influencers börjar sprida kunskap om hundar

Influencers ska sprida hundkunskap tillsammans med Hundstallet.

I april lanserar Hundstallet en influencer-kampanj pro bono, med syfte att öka hundkunskapen i samhället. Allt fler hundar behöver av olika skäl omplaceras, där kunskapsbrist är en bidragande faktor till följd av pandemin. I den nya kampanjen kommer bland annat influencern Therése Lindgren synas.

Under 2023 vårdade Hundstallet 45 procent fler hundar, jämfört med 2022. Ett högt tryck som inte ser ut att vända under 2024, där både ekonomiska utmaningar och vanvård kan vara bidragande faktorer till det ökade behovet. Till följd av pandemin har Hundstallet dessutom noterat en stor kunskapsbrist bland ovana hundägare kring hur man bör ta hand om sin hund på bästa sätt.

I början på april lanserar därför Hundstallet en ny pro bono-satsning tillsammans med influencers och deras hundar, med syfte att sprida hundkunskap genom personliga erfarenheter av livet med hund. Hundstallet har tidigare genomfört framgångsrika influencer-kampanjer pro bono, där det under 2023 var 28 influencers som deltog.

Therese Lindgren är en av flera som deltar i kampanjen:

– Jag är glad och stolt över att arbeta pro bono tillsammans med Hundstallet i deras uppdrag att säkerställa att alla hundar får en andra chans. Med mitt Instagramkonto på över 1 miljon följare har jag haft förmånen att använda min plattform för ett ideellt ändamål som Hundstallet, allt för att öka medvetenheten och sprida budskapet om Hundstallets otroliga arbete, berättar Therese Lindgren.

Källa: Hundstallet

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta #påsk #choklad

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.