Run for Pride med din hund i Pets run den 16 maj

Pressbild

För sjätte året i rad kommer Run for Pride att äga rum på Djurgården i Stockholm den 16 maj för att fira mångfald och stödja HBTQI-rättigheter. En speciell gren kallad Pets Run kommer också att finnas, där hundägare kan springa tillsammans med sina fyrbenta vänner. Cirka 30 ekipage har tidigare år deltagit i Pets Run.

– Run for Pride är inte bara ett lopp, det är en stark manifestation av vår övertygelse om att alla människor har rätt att vara sig själva, oavsett sexuell läggning eller könsidentitet. Vi ser fram emot att återigen samlas för att sprida glädje, rörelse och solidaritet, säger Janne Siponen, grundare av Run for Pride.

Run for Pride är ett initiativ som syftar till att främja mångfald och stödja HBTQI-gemenskapen. En del av intäkterna från loppet går till Insamlingsstiftelsen RFSL, och hittills har evenemanget samlat in cirka 250 000 kronor för ändamålet.

Kl. 16.30
Start för Pets Run där både du och din hund är välkomna att springa (eller gå) 5 km.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.