Ett utmärkt godis att ha med till din hund på utställning, du kan ha den i fickan utan att det fläckar ner dina kläder:)
Recept på leverskorpa
500 gram lever
3,5 dl filmjölk
4 dl grahamsmjöl
0,5 dl vetegroddar
0.5 dl linfrö
1 tsk bikarbonat
0,5 tsk salt
2 msk brödsirap
500 gram lever kokas först tills den är genomkokt. Mixas sedan i mixer tillsammans med 3,5 dl filmjölk. Blanda sedan i resten av ingredienserna i en stor skål, rör dem tills det är en jämn smet. Bred ut smeten i en långpanna på bakplåtspapper. Grädda längst ner i ugnen i 125 grader i ca 1,5 timmar. Låt kakan kallna under handduk. Skär sedan i lagom stora bitar, bitarna kan frysas in och tas upp vid behov. Bör ätas inom tre dagar efter att du tagit upp dem ur frysen.
tack för tipset
USSSH……..vad det lukta när man gjorde det men min hund verkar tycka det luktar väldigt gått…….Tack för tipset =D
Pingback: Får man ta hunden med sig in i himmeln? |