Tigers första utställning BIS 3 valp

rosetter

                pokalpokal

”Tiger” Black Orange’s Limited Edition (Smileys son) har idag gjort dunderdebut i utställningsringen som bara 5 månader gammal!

Tiger valdes till BIR valp och sedan placerade hans sig som BIS 3 valp bland stor konkurens, av domare Jens Högsander.

Det gick över mina förväntningar, Tiger charmade domare och publik, speciellt mycket tyckte domaren om Tigers uttryck och hans charm där han travade fram i ringen bland de betydligt större konkurenterna. Tiger visade att han kommer att följa i sin fars tasspår!

Detta blev en dag värd att fira:)

Läs mera om våra Pomeranian på www.blackoranges.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Tigers första utställning BIS 3 valp

 1. Hildegun skriver:

  Hei! Så gøy!Gratulerer så mye! Vi skal stille ut Missi så fort vi finner en valpeutstilling, si gjerne ifra hvis du vet om en. Nå leker hun jakthund i Femunden ved Røros hvor hun er sammen med en 8år gammel husky tispe, de nusser hverandre og har det underbart!

 2. Hanna Thorsell skriver:

  HejVad roligt att det gick så bra!! GRATTIS! Älskar tigers uttryck jag med! Asia tog hem en BIR och BIG 2 Placering i går i falun på en inoff. Det var jättekulHon är inte alls som förr för efter lite ringträning och social tränig är hon som en ny hund!!! Är så glad att de startades en ringträning här ute hos oss. Nu skall jag ner till hundtrimmet tillsammans med mamma som skall klippa klor på sin terrier. Jag brukar socialträna asia där och hon är så duktig nu.Ha det bra/Hanna

 3. Anita Solvik skriver:

  Hei Susann :0) Gratulerer med flotte resultater på Tiger . Han blir sikkert en like stor stjerne som sin pappa =) Klem fra Anita

 4. Vivi skriver:

  Hej Susann & Tiger;o)Tillykke med BIS 3. Sikke en dejlig oplevelse for dig og Tiger. hilsen fra Vivi

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.