MayDay har fått sitt microchip och sin första vaccin

Lilla charmtrollet May Day var igår hos veterinär Katja, hon var som en liten princessa på bordet, hon lät Katja lyssna på hennes hjärta, undersöka hennes ögon,öron, mun och tassar, ben och rörelser. Det tog endå en lång stund för Katja kunde inte sluta upp med att beundra May Day, hon sa att May Day var den vackraste valp hon någonsin har sett.

May Day sa heller inte ett minsta pip då Katja stack in microchipet under huden i nacken på May Day. Inte heller reagreade hon på sin vaccininjektion som hon också fick.

Däremot gillar inte May Day att sitta instängd i sin transportbur i bilen, hon gnällde och tjöt hela vägen till veterinären samt hela vägen hem. May Day har en stark egen vilja och vill helst vara fri och få springa och busa på golvet eller ute.

Vill ni läsa mera om våra Pomeranian hundar så finns vi på www.blackoranges.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på MayDay har fått sitt microchip och sin första vaccin

  1. Hanna skriver:

    åå hon är så fin lilla mayday! ÄR avundsjuk på alla breakervalpar…känns så trist att det inte blev nått för mig denna gång. Varför har alla andra sån tur?Mayday är en av de finaste tikvalpar jag sett!Lycka till med henne. Hon kommer säkert bli en fantastisk tillgång./H

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.