Kända hundar genom tiderna

Vi kommer inom kort att starta upp med ytterligare en serie av intervjuer, denna gång skall vi ge plats för Kända Pomeranians genom tiderna. Vi har sänt ut några förfrågningar till olika kennlar som har ägt/äger eller har fött upp en hund som på ett eller annat sätt har påverkat aveln eller utmärkt sig på annat sätt tex utställning i Norden.

Vi kommer inom kort att presentera några hundar på sidan Kända Pomeraninas. Om ni äger eller har ägt en hund som ni anser har påverkat Pomeranian rasen på ett speciellt sätt så önskar jag att ni tar kontakt med mig. Jag vill publicera så många intervjuer som möjligt.

Vi har också beslutat att själva skriva artiklar om en del intressanta hundar, där utgår vi från avkommor och utställningsresultat.

Vill ni läsa mera om våra Pomeranian hundar så finner ni oss på

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Kända hundar genom tiderna

 1. Vivi Christensen skriver:

  Hej Susann..Det er med glæde jeg ser frem til denne serie. Da jeg stadig er meget ny i faget, vil dette hjælpe med at få mere info om de forskellige opdrætteres fremgang.Fra din trofaste blog læser Vivi

  • Susann skriver:

   Hej Vivi,Jag tycker också att det skall bli spännande att få läsa och skriva om hundar som ligger lite längre bak i tiden. Jag hoppas att så många som möjligt tar chansen att dela med sig av sin historia om just sin hund.Vi tar förståss med Kända hundar från de senaste tio åren också.

 2. Gunilla Månsson skriver:

  Hoppas du tar med Ros-Maries Dollar.Han är ju en av de mest kända.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.