Jag har träffat Micael Bindefeld

Sitter här på Arlanda och väntar på att få flyga hem till Göteborg, det har varit en innehållsrik förmiddag med pressfrukost på Skansen akvariet. Fick träffa både Micael Bindefeld, Fredrik Steen (som gav mig några tips om hur jag skall uppfostra Tiger) och så Jonas Wahlström förståss.

Så fort som jag har kommit hem och gett hundarna sin del av kärlek och promenad så skall jag uppdatera bloggen med bilder från pressfrukosten. Jag hade turen att få sitta med Nina Ottosson som tillverkar de populära aktivitetsleksakerna för hundar. Men som sagt så skriver jag mera i kväll. Och ni skall få se bilder på kändisar med mera:)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.