D Pet Hotel i Hollywood är världens lyxigaste hundhotell

D Pet Hotel i Hollywood är väldens lyxigaste hotell för hundar, vanliga gäster på detta hotel är hundar vars husse eller matte jobbar som skådespelare eller bara annars råkar äga några miljarder extra.

Hundarna kan bland annat bo i vackra sviter med dubbelsäng och platt-tv, eller träna på gymmet eller leka och mingla i någon av de vackra och överdådiga lekparkerna. Det finns även spa-avdelning där hundarna kan få massage, aromterapi, färgning eller klomålning.  Hundarna kan förstås också handla designaccessoarer i boutique varefter de blir hemkörda i en Bentley av privatchaufför.

D Pet Hotels Hollywood hemsida finner ni HÄR

What a doghouse
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.