Bullmastiff hundar bet ihjäl husse

Tre bullmastiff hundar attackerade och bet ihjäl sin husse i Slovenien, polisen fann mannen död i hans trädgård.

Fyra år tidigare attackerade samma hundar en person så han skadades mycket allvarligt, detta skedde då personen promenerade på gatan utanför mannens villa. Efter den attacken omhändertogs hundarna för planerad avlivning.

Hundägaren kämpade i flera år med att få tillbaka hundarna, detta lyckades han med till sist men det skulle också bli hans egen död i käftarna på sina egna hundar. Nu kräver oppositionen jordbruksministerns avgång, för att han inte klarade av att förhindra att ägaren fick tillbaka sina hundar.

Räddade hundar bet ihjäl husse

Bullmastiffs kill owner

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.