Pitbullägare åtalad för hundattacker

dog18.gif

En hundägare bosatt i Göteborg åtalas för upprepade attacker mot barn och en vuxen. Mannens pitbull har två gånger attackerat barn och även uppträtt aggressivt mot polis.

Två små barn attackerades av pitbullterriern vid två olika tillfällen, attackerna inträffade då barnen velat klappa hunden. En liten flicka blev biten i armen och en pojke skall ha blivit biten i benet. Hunden avlivades av polisen. Hundägaren nekar till att han skulle ha vållat skadorna som de bitna personerna fick vid attackerna.

Kamphunden slet sönder armen på Elias

Man åtalas för pitbullattacker

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Pitbullägare åtalad för hundattacker

  1. Dannielle skriver:

    Hur svårt kan det vara för tidningarna att få det rätt.. Tvekar på att det var en pitbull (Apbt) snarare var det med 99,9% säkerhet en shitbull men klart man skriver pitbull för det säljer ju faktiskt lösnummer..*suck*F.ö mycket tragiskt det som hänt men så går det när det är ett pucko till tvåbening i andra änden kopplet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.