Agnes – Sveriges minsta hund?

agnes.jpg

Chihuahuan Agnes kan vara Sveriges minsta hund? Agnes vägde 51 gram då hon föddes och idag 7 veckor senare väger hon 275 gram.

Agnes föddes i en kull med tre valpar, dessa kom som en överraskning för uppfödaren som trodde att parningen inte hade lyckats. Agnes vägde bara 51 gram då hon föddes medan hennes syskon vägde över 90 gram, Agnes hade alla odds emot sig men överlevde som ett under.

Agnes vikt var ett tag nere på bara 47 gram men efter att hennes matte ( Lena Niemi) börjat ge henne Nutri Plus gel eller Nutri Cal (högkoncentrerat vitaminpreparat) så kom livslusten tillbaka och Agnes vikt började långsamt stiga.

Surfa in på länken nedan för att se några underbara bilder på lilla Agnes.

Sveriges minsta hund?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.