Normal hängning?

Tiger2bastahaneSV.JPG

Tiger hade idag en söt liten svart tjej här för parning, tjejen kommer efter flera kända framgångsrika blodslinjer så det blir en spännande kull.

Parningen idag undvek sig från vad jag upplever som en ”normal” hängning, hängningen mellan Tiger och tiken pågick i exakt 60 minuter! Tiger brukar vara inne ca 15 – 35 minuter ”normalt”. Jag har en väninna vars hane brukar hänga i ca 50 minuter men jag har aldrig själva upplevt detta tidigare. Jag undrar vad som är normalt för era tikar?

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Normal hängning?

  1. Gunilla Månsson skriver:

    Allt mellan 15-40 minuter är för mina hanar normalt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.