Vårmode för hundar – dyrt och onödigt

file007.JPG

Varje år spenderar vi hundmänniskor hundratusentals kronor på våra hundar, mycket av de vi köper är förståss nödvändigt men vi faller även för frestelsen att köpa kläder, dyra designade halsband osv.

Hundarna bryr sig inte om hur saker och ting ser ut, dessa onödiga prylar köper vi för att stilla vårt egna behov. Om hundarna får välja så vill de nog helst bara gå iklädda sin egen päls och slippa alla tramisga kläder.

Du kan se ”senaste” vårmodet för hundar HÄR

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vårmode för hundar – dyrt och onödigt

  1. maria skriver:

    Jag tror inte att hunden lider om den har ett snyggt halsband med massa glitter och grejor än att ha ett fult tråkigt brunt läder koppel. Och när det gäller kläder så finns det ju faktiskt raser som inte mår bra i den svenska kylan utan lite kläder. Min fralla t.ex. skakar ibland när jag inte har på henne en tröja när det är -20grader ute, är det inte snällt av mig att då underlätta för henne och klä på henne lite. Konstigt nog klagade ingen på hundkläder tidigare när det bara va fula vanliga täcken som man la på hunden…. Nu när man gör lite snygga jackor tröjor m.m. då kan man med och klaga!?!?! Hur kommer det sig undrar jag!?

  2. Elin skriver:

    Fånigt inlägg. MÅNGA av våra rashundar idag är inte anpassade efter vårt skandinaviska klimat och behöver kläder för att inte frysa. Du har säkert en långhårig ras själv, och får inte köpa såna här roliga saker till din hund, inte sant? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.