Illegal kennel – Hundar levde i sin egen avföring

Den 19 augusti omhändertogs 15 hundar från en kennel utanför Växjö, hundarna var magra och levde i sin egen avföring. Kenneltillståndet drogs in redan år 2007, trots det har kenneln drivits vidare och höll för tillfället 33 hundar.

15 av hundarna omhändertogs då dessa behövde akut veterinärvård. Två valpar avlivades, de övriga hundarna klarar sig och kommer nu att säljas vidare har Länsstyrelsen beslutat. Kennelägaren har anlitat advokat för att få tillbaka sina värdefulla hundar som han beskriver det i en av artiklarna. En utredning om djurförbud är på gång. Man kan fråga sig HUR kunde man lämna kvar de övriga 18 hundarns på kenneln?

Omhändertagna hundar skall säljas

Hundar levde i avföring på illegal kennel

HÄR kan ni se bild på en av de vanvårdade hundarna

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Illegal kennel – Hundar levde i sin egen avföring

  1. Emelie skriver:

    Varför ha en kennel när man inte har något intresse för hundarna utan allt bara handlar om pengar????Jag hoppas att ni aldrig får tillbaka hundarna!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.