Sveriges mest snopna hund

Detta är en av Sveriges mest snopna hundar genom tiderna, att vara hund och bli omkullsprungen av ett rådjur utan att ens förstå att det hände är värt att se…..kolla in länken HÄR

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

6 svar på Sveriges mest snopna hund

 1. Karelin skriver:

  Att hunden blev fundersam ser jag ju klart och tydligt.

  Ha det bra.

 2. Britt-Marie skriver:

  Skönt att det slutade väl. Och tur för hundägaren att hunden inte satte fart efter rådjuret. Den här tiden på året har rådjuren kid och att ha sin hund lös är inte särskilt smart, dessutom är det ej tillåtet.

  • Helena skriver:

   Nu var det knappast tur….. hunden hade uppenbarligen inget intresse och försökte bara fly.

   Lydig och under kontroll,så om det ska vara, koppel eller ej.

 3. dognewss skriver:

  Alldeles rätt B-M. Jag mötte två tjejer idag i skogen som hade sina 3 hundar lösa, jag påtalade detta med djurens ungar osv och vilket himla liv det blev på tjejerna. De hade minsann 100% koll på sina hundar trots att den ena av rasen Golden Retriver dem befann sig ett tjugotal meter bort. Till sist kopplade de två av hundarna och lyfte upp den tredje, det visade sig att de inte ens hade koppel med sig till den minsta hunden. Jag blev utskälld efter noter och kallad polis…..

  • Britt-Marie skriver:

   Fattar inte vad en del inte har i huvudet. En eloge till dig som sa åt dem.

  • Helena skriver:

   Visst, hade hunden vart i koppel hade husse kunnat skydda hunden just då men i övrigt, hunden var ju harmlös. Även om den haft flexi eller långlina hade samma situation kunnat hända, även i långt koppel. Råddjuret blir ju stressad av själva närvaron av hunden. Tror inte heller den gillade att en människa var där heller, men hunden utgör ett större hot.
   Hundar som jagar och/eller inte lyssnar ska självklart vara i koppel, men de som bara strövar omkring, vad spelar det egentligen för roll. De kan snubbla över ett kid, även i koppel.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.