Snuskhummer ringer runt till hunduppfödare

V A R N I N G! En man som utger sig för att heta Johnny Karlsson och äga en tik som snart skall gå i löp, har mer eller mindre ”trakasserat” hunduppfödare via telefon en längre tid nu.

Mannen säger sig ha köpt en tik från någon av de större uppfödarna inom rasen, han vill nu avtala om att få para sin tik med en hane.

Han ringer runt till flera kennlar och frågar väldigt ingående om hur parningen går till, han vill ofta ha detaljer kring själva parningen, så samtalet går till sist in på att bli mer än snuskigt. Ibland håller han sig till mindre detaljer men det är inte ovanligt att han vill veta precis allt om hur man hjälper till vid en parning, om man använder händerna etc.

Sprid detta till era vänner och låt er ej luras av mannens äckel, han har ingen tik som skall paras, detta är bara mannens snuskiga fantasi.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Snuskhummer ringer runt till hunduppfödare

 1. snawitz skriver:

  Bara låta bli att svara, eller skaffa nummerpresentatör

 2. dognewss skriver:

  Han ringer från dolt nummer, och kan heta Peter Andersson också

 3. Maggan skriver:

  Har haft han på tråden 2ggr som Peter Andersson…och han värkar skriva upp vilka som kanske lånar ut hane om han skickar uppgifter på tiken först! jag bad om mera uppgifter innan jag svarade mera och fick han på tråden igen efter ca 2 mån med att nu hade tiken börjat löpa helt appropå så han vill ha info om hanen…har ej hör av henom igen sedan jag lika bryskt begärde mail med tiken ALLA uppgifter innan jag svarde på dessa frågor!
  En mycket äkligt typ!!!

 4. B.B skriver:

  Jag kan personligen kastrera honom, inga problem. Synd bara att han inte går att spåra.
  BB

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.