Tacksamma läsare

Det händer ibland att vi får telefonsamtal av våra nöjda läsare. Idag blev vi uppringd av en tacksam läsare som snart skulle ha sin valpkull, hon hade hittat information om Nutri-Drops på Dog News och var osäker på doseringen.

Dessa läsare som kontaktar oss per telefon eller email är nyckeln till att vi fortsätter skriva, att få höra att våra inlägg är till hjälp för andra hundägare värmer verkligen.

Tveka inte att kontakta oss ifall det är något ni undrar över eller något ni önskar att vi skall skriva om. Det kan handla om vad som helst bara det har med hund att göra, ni kan själv medverka med bild och reportage om ni vill, sänd ett mail till oss på dog.news@hotmail.com

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.