Man släpade hund efter moped

En man från Bromölla skall ha gjort sig skyldig till att ha släpat en hund efter en moped, och är nu polisanmäld för djurplågeri.

Ett kvinnligt vittne skall ha sett hur mannen körde med mopeden så fort att den hund han hade i koppel efter mopeden, inte hunnit springa med utan släpades efter mopeden. Personer som beter sig på det viset skall absolut inte få ha hund, vi hoppas att mannen får djurförbud och att man redan nu tar hand om hunden, så den inte blir utsatt för andra övergrepp under tiden saken utreds. Mannen skall också ha varit våldsam mot en polisman som efter incidenten med mopeden knackade på hos mannen.

Man släpade hund efter moped

 

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.